Sotia mea Ileana - 01 aprilie 2011
marți, 2 iulie 2013
CONCLUZII NUNTĂ (PARTEA I) - Restaurant Decebal
Iata ca a trecut si nunta si as vrea sa va spun un pic cum a fost, ca sa va faceti o parere REALA despre „Restaurant Decebal”(Bistro Pastis Mediteranean). TOTUL A FOST MIRIFIC, O VRAJA, vraja din care as fi vrut sa nu ma trezesc niciodata. Oamenii au fost deosebit de primitori si FOARTE PROFESIONISTI. Chiar dupa nunta am sunat-o pe doamna Cristina Bogasievici(unul dintre managerii restaurantului, alaturi de domnul Ionut Serban) si i-am multumit pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Ati fost mult peste asteptari si as vrea sa va spun pe aceasta cale: ”Asa se organizeaza o nunta.Va multumesc!”. Nu credeam ca se poate organiza o masa festiva, la un eveniment, asa frumos. Si acum sa va spun cum a fost...
In primul rand am facut toata organizarea nuntii cu o agentie, pe numele ei "StyleEvents" (Anca si Andrei Iliescu), agentie care ca si restaurantul(de la care am si primit recomandarea) si-a facut treaba fara nici macar un pic de greseala (dar despre aceasta agentie si preturi vom vorbi in partea a II-a). Si acum sa revenim la "Restaurant Decebal"...
Mancarea a fost DEOSEBITA. Gustarea rece(primul fel de mancare) a fost prezentata pe farfurie intr-o maniera deosebita, parca am fi fost la nu stiu ce hotel din Dubai. Totul a fost atent realizat pana la cele mai mici detalii. La fiecare fel de mancare, chelnerii intrau pe o anumita melodie si prezentau mancarea(trei dintre ei) in aplauzele celor din sala. Nici nu reuseau invitatii sa termine din pahare si chelnerii erau acolo pentru a intreba daca mai doreste cineva ceva de baut. Tineau minte orice detaliu pe care il precizai. De exemplu, mie mi-a pus la inceput apa minerala(2 pahare) si cand a venit sa il puna si pe al 3-lea i-am spus ca as dori apa plata, iar toata seara a tinut minte acest detaliu. Am cerut martini cu lamaie(nu Gin) si toata seara am primit doar martini. Bineinteles ca daca vroiam ceva ii faceam semn si venea. Pe toata durata evenimentui au fost prezenti cel putin 3 chelneri. Am avut pachetul de bauturi alcoolice/non-alcoolice „open bar”, adica cu consum nelimitat din bauturile sugerate de ei, pe toata durata evenimentului.
Trecand la felul 2(file de salau), pana la aceasta data am reusit sa vorbesc cu circa 15 persoane si mi-au spus toate ca nu au gasit nici macar un os, oricat de mic, in fileul lor.(Daca iei de ex. de la Kaufland, Billa sau Carrefour 8 bucati de file macar in una gasesti un os. Aici, invitatii nu au gasit nici macar un os)
Felul 3(sarmalele cu mamaliguta) au fost incredibile. Chiar nasul(care statea cu noi la masa normal) a spus ca asa sarmale facea doar mama lui. Sarmale de casa...INCREDIBILE
Ultimul fel de mancare(medalion turn Babel - carne de porc si pui, cu ciupercuta si cascaval) a fost si el ca restul, delicios si prezentat superb intr-o armonie exceptionala.
La tort a fost o mica problema, dar din vina mea si a sotiei. Figurina pe care am adus-o era cam grea si a fost necesar un mic artificiu din partea celor de la restaurant, dar a iesit superb.
NUNTA LA ACEST RESTAURANT A FOST CEVA MIRIFIC.
Pe aceasta cale doresc sa le multumesc inca odata managerilor de la hotel Decebal(Bistro Pastis Mediteranean), pe numele lor Cristina Bogasievici si Ionut Serban. Ne-ati facut sa ne simtim extraordinar, parca dintr-o poveste si rememorand tot ceea ce a-ti facut pentru noi, va multumim din suflet si va dorim o afacere prospera si plina de realizari si ne pare extrem de rau ca acest moment magic a trecut. Am vrea sa petrecem asa in fiecare zi. De asemenea doresc sa le multumesc si Ancai si lui Andrei Iliescu, precum si lui Mihai Nae, de la agentia "StyleEvents", precum si DJ Narcis Dan(agentia PrinsArt). TOTI ATI FOST LA INALTIME. TINETI-O TOT ASA!!! VA MULTUMIM.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu